Creatief Betrouwbaar No-nonsense

Anchor International is opgericht in 1983 en sindsdien een betrouwbare en toonaangevende leverancier van fotoartikelen, stationery en gifts.
Met zo’n 20 gespecialiseerde collega´s werken we dagelijks vanuit ons kantoor in Numansdorp , met veel enthousiasme en creativiteit, aan de wensen en opdrachten van retailers wereldwijd

IG Design Group

Sinds 2006 is Anchor International onderdeel van het beursgenoteerde IG Design Group Plc, wat onze positie binnen en buiten Europa verder heeft verstevigd.
Door wereldwijde aanwezigheid biedt dit ons vele voordelen m.b.t onder andere nieuwe productontwikkeling, trends, marktontwikkeling en het bundelen van inkoopkracht.

Design Group bestaat uit diverse bedrijven, toonaangevend in design, innovatie en gericht op full-service van design tot distributie.

We werken met meer dan 10.000 klanten wereldwijd, onze producten worden in meer dan 200.000 winkels elke dag aan miljoenen consumenten verkocht.

Met eigen kantoren en productie in de Verenigde Staten, Australië, Engeland, Nederland en China zijn wij met recht een wereldwijd concern.

Design

Ons kantoor beschikt over een eigen studio met een enthousiast team van creatievelingen. Dit geeft ons de mogelijkheid onze klanten exclusiviteit te bieden en zowel designs als producten en specificaties volledig aan te passen aan hun wensen en vereisten. Met collega’s over de hele wereld zijn onze designers altijd op de hoogte van de laatste internationale trends en ontwikkelingen.

Productie

Met eigen fabrieken wereldwijd, gecertificeerde procedures en toegewijde medewerkers, produceren we als Design Group elk jaar miljoenen producten.

Onze QC en QA teams zorgen ervoor dat onze producten voldoen aan de door ons, onze klanten of wettelijke vereiste standaarden.

Warehousing

  • Moderne warehousing en logistiek (ISO gecertificeerd)
  • Eigen opslag en overslag, snelle levering op afroep mogelijk
  • Beheersing van het gehele logistieke proces, van FOB levering tot en met pallets per DC
  • Snelheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid

Verantwoord ondernemen

Als internationale onderneming vinden we het belangrijk onze verantwoording te nemen ten aanzien van onze klanten, werknemers en de planeet.

We zijn daartoe o.a. aangesloten bij en/of gecertificeerd door de volgende organisaties en initiatieven: